Welkom bij V.S.L Betonvloeren

Beton Ciré regio Helmond Valkenswaard en Weert

Wij hebben ook tevreden klanten in de plaatsen Helmond Valkenswaard en Weert waar wij een mooie beton ciré vloer hebben gelegd. Ook diverse douches hebben wij de muren gepleisterd met beton ciré. Vraag naar de mogelijkheden en wij zullen trachten op al uw vragen een passend antwoord te geven.

V.S.L. Betonvloeren
is een bedrijf welke vloeren verkoopt in de ruimste zin van het woord. V.S.L. verkoopt zowel betonvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren als marmerkorrels. Wilt u bijvoorbeeld de wanden van uw badkamer in beton maken, alles is mogelijk.

Daarvoor gebruiken wij Beton Ciré het is een mooi product wat in iedere bakamer kan worden gebruikt. Deze dunne waterdichte betonstuc kan aangebracht worden op wanden, vloeren maar ook op badkamermeubels. Beton Ciré is een uit Frankrijk afkomstige beton-stuc met een onwijs leuke design met ongekende mogelijkheden. Laat u inspireren op deze site, maar je mag natuurlijk ook langs komen in Roermond waar wij een mooie showroom tot onze beschikking hebben. Je kunt dan de ongekende mogelijkheden zelf zien en natuurlijk de vele kleuren bewonderen.

Beton Ciré is waterdicht en biedt een uitstekende weerstand tegen water en vocht. Hierdoor leent dit product zich goed voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. De uitstraling van een badkamer van beton is vergelijkbaar met natuursteen. Het onderhoud is gemakkelijk door de voegloze afwerking van Beton Ciré.

Ook voor houten vloeren kunt u bij ons terecht. Dus wij zijn een allround vloerenbedrijf welke in principe elk type vloer kan leveren en leggen. Ons professioneel team kan alle soorten vloeren verwerken en onderhouden.

VSL Betonvloeren is onderdeel van: Vloerservice Limburg gevestigd in Roermond